Breaking News

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Προγνωστικά Μουντιάλ 8/7/2014

Καλσπέρα φίλοι μου,

Τα πράγματα έχουν πλέον σοβάρεψει καθώς αισίως έχουμε φτάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ με τέσσερα μεγάλα ονόματα να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Γερμανία απόψε στις 23:00 ενώ αύριο την ίδια ώρα η Ολλανδία την Αργεντινή.


Στο αποψινό ματς η διοργανώτρια Βραζιλία έχει σημαντικές ελλείψεις με τον Νειμάρ να είναι τραυματίας και τον Τιάγκο Σίλβα να έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Από την άλλη η Γερμανία θα παραταχθεί πλήρης. Η Βραζιλία δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και δεδομένων και των σημαντικών ελλείψεων θα τα βρει σκούρα απέναντι στο καλύτερο σύνολο από τις 4 εναπομείνασες ομάδες. Η Γερμανία έχει δείξει εντυπωσιακή σταθερότητα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, χωρίς να βασίζεται σε έναν παίχτη-σταρ αλλά στην πληρότητά της σε όλες τις θέσεις, από τον τερματοφύλακα μέχρι τον στράικερ.


Στο αυριανό ματς η πρόβλεψη είναι πιο δύσκολη. Η Ολλανδία ξεκίνησε πολύ δυνατά στην φάση των ομίλων αλλά στα δύο νοκ-αουτ ματς που έδωσε δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στις κλειστές άμυνες του Μεξικού και της Κόστα Ρίκα. Με το μεν Μεξικό έλυσε τον γόρδιο δεσμό στις καθυστερήσεις με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με την δε Κόστα Ρίκα την δυσκόλεψε η ικανότητα αλλά και η τύχη του Νάβας, αλλά με την βοήθεια του καλύτερου προπονητή της διοργάνωσης, του φαν Γκάαλ, πέρασε αλώβητη από την δοκιμασία των πέναλτι. Πιστεύουμε ότι αυτά τα δύο ματς θα έπρεπε να τα είχε "καθαρίσει" πιο εύκολα μια ομάδα που έχει βλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία βασίζεται πολύ στις εμπνεύσεις του καταπληκτικού Ρόμπεν. Από την άλλη, η Αργεντινή είναι σε παρόμοια κατάσταση με την Βραζιλία, με την διαφορά ότι ναι μεν θα λείπει ο τραυματίας Ντι Μαρία, αλλά ο Μέσι παραμένει στο παιχνίδι και κάνει το πρώτο του καλό τουρνουά με την εθνική του. Οι μπιανκοσελέστε δεν έχουν εντυπωσιάσει ούτε στην φάση των ομίλων ούτε στα νοκ άουτ, αποκλείοντας την αδύναμη Ελβετία και το απογοητετικό Βέλγιο, μια ομάδα από την οποία κάποιοι περίμεναν περισσότερα πράγματα.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Λόγω της εγγενούς δυσκολίας των προγνωστικών σε τόσο αμφίρροπα ματς, η στήλη μας θα αποφύγει να προτείνει σημεία και βλέπει ευρωπαικό τελικό τρίτη συνεχόμενη φορά. Για την Γερμανία είμαστε σχεδόν σίγουροι, ενώ επιλέγουμε την Ολλανδία με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο βασιζόμενοι στο έχει κάνει τα καλύτερα ματς από τις 4 ομάδες σε αυτό το Μουντιάλ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ με απόδοση 4,20

Καλή επιτυχία!

Ιπτάμενος Ολλανδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου