Breaking News

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Προγνωστικά Μουντιάλ 23/6/2014

Καλησπέρα φίλοι μου,

σήμερα θα δώσουμε προγνωστικά για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ.




Η Ολλανδία και η Χιλή έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση έχοντας 6 βαθμούς η κάθε μία, ενώ Ισπανία και Αυστραλία παίζουν για το γόητρο καθώς μετρούν δύο ήττες.

Η Ολλανδία έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και είναι από τις θετικές εκπλήξεις του Μουντιάλ, ενώ και η Χιλή δεν μένει πίσω δείχνοντας κι αυτή τα δόντια της στην πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία. Η στήλη μας πιστεύει ότι η Ολλανδία εύκολα η δύσκολα θα περάσει και το εμπόδιο της Χιλής για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγει κατά πάσα πιθανότητα την οικοδέσποινα Βραζιλία στην φάση των 16. Στο προηγούμενο Μουντιάλ την είχε αποκλείσει εύκολα αλλά τώρα ο παράγοντας της έδρας και η πιθανή διαιτητική εύνοια δεν είναι αμελητέα. Ο άσσος δίνει καλή απόδοση στο 2,35.



Στο δεύτερο ματς, όντας αδιάφορο θα αποφύγουμε να προτείνουμε τελικό αποτέλεσμα. Θα αρκεστούμε στην πολύ καλή απόδοση του under (2,30) ποντάροντας στην αδιαφορία των δύο ομάδων και την επιθετική αδυναμία των Ισπανών, που έχουν βάλει μόνο ένα γκολ με ανύπαρκτο πέναλτι στους Ολλανδούς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

332 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ UNDER 2,30
333 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΧΙΛΗ 1 2,35

Συνολική απόδοση: 5,41

Καλή επιτυχία!

Ιπτάμενος Ολλανδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου